Επικοινωνία εικόνα Τεχνική Υποστήριξη εικόνα GreekEnglish
logoεικόνα Εταιρεία εικόνα Λύσεις εικόνα Νέα
  Εταιρικό προφίλ  
   

εικόναH ARCHIMEDIA Α.Ε. είναι μία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται στο πεδίο της Πληροφορικής.

H Archimedia έχει αναπτύξει ένα σύνολο εμπορικών εφαρμογών λογισμικού για την διαχείριση εγγράφων και διαδικασιών, με έμφαση στη χρήση ανοικτών τεχνολογιών και διεθνών προτύπων, τα οποία εξασφαλίζουν τη διαλειτουργικότητά τους και την άμεση ολοκλήρωσή τους.

Οι κύριοι πελάτες της εταιρείας είναι Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις.

Από το 1994 η Archimedia παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στα ακόλουθα πεδία:

  • Ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στους τομείς επιχειρησιακών εφαρμογών, τεχνολογίας βάσεων δεδομένων και εφαρμογών δικτύων και Internet
  • Εμπορική διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών, και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες, στους τομείς στρατηγικού σχεδιασμού, διαχείρισης, αξιολόγησης και αποτίμησης έργων

Προσωπικό

Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Φαίδων-Ελευθέριος Τσούρκας

Σύμβουλος και Υπεύθυνη εμπορικών δραστηριοτήτων η Παναγιώτα Ραπακούλια (Διδακτορικό σε Φυσικές Επιστήμες, Πανεπιστήμιο "Pierre et Marie Curie", Παρίσι, e-mail: notaεικόνα)

Υπεύθυνος των δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης είναι ο Ηλίας Σιδέρης (Θεωρητική Φυσική, Παν/μιο Πατρών, e-mail: elsidεικόνα)

Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας είναι η Ιωάννα Βαρβιτσιώτη (e-mail: ioannaεικόνα)

Η συσσωρευμένη εμπειρία της εταιρείας μας βασίζεται σε μία ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών, οι οποίοι κατά περίπτωση, υποστηρίζονται από ένα δίκτυο ειδικών συμβούλων (καθηγητών ΑΕΙ, ειδικών ερευνητών).

Διεύθυνση Εφαρμογών και Marketing
Ασχολείται με την έρευνα αγοράς, προκηρύξεις - διαγωνισμούς έργων πληροφορικής τη σύνταξη προτάσεων και προσφορών τη διαχείριση και υλοποίηση έργων της εταιρείας την υποστήριξη των πωλήσεων, την προώθηση των προϊόντων και την καταγραφή των απαιτήσεων του χρήστη την τεχνική υποστήριξη των πελατών.

Διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης
Ασχολείται με την έρευνα των νέων τεχνολογιών και του παγκόσμιου τεχνολογικού περιβάλλοντος με στόχους: την έρευνα και επιλογή νέων εργαλείων και τεχνολογικών στρατηγικών της εταιρείας, την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών σε προτάσεις για Εθνικά και έργα της Ε.Ε. και την απόκτηση σχετικής τεχνογνωσίας από την εταιρεία, την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού τόσο για εμπορικά όσο και για προανταγωνιστικού σταδίου έργα, την προσαρμογή του περιβάλλοντος ανάπτυξης της εταιρείας στα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
Έχει την ευθύνη για την διοικητική υποστήριξη, καθώς και για φορολογικά και οικονομικά θέματα της εταιρείας.

 

Ισολογισμός Οικονομικού Έτους 2015

Ισολογισμός Οικονομικού Έτους 2014

Ισολογισμός Οικονομικού Έτους 2013

Ισολογισμός Οικονομικού Έτους 2012

     

Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ
Πελάτες
Συνεργάτες
Διαχείριση Ποιότητας

Λύσεις

Προϊόντα
Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού
Υπηρεσίες Διοικητικής Υποστήριξης
Υπηρεσίες Συμβούλων Πληροφορικής
Υποστήριξη Πελατών

Νέα

 

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας
Χάρτης Περιοχής

© 2013 Archimedia Α.Ε.
Όροι Χρήσης